Goedkoop overnachten in Duitsland

Een vakantie kan zo duur of goedkoop zijn als je het zelf wilt maken. Dit geldt ook voor een vakantie bij Bed & Breakfast Geitebos. De prijzen zijn bewust laag gehouden zodat u budget overhoud om lekker te genieten van de omgeving en de geweldige restaurants in Uelsen, Neuenhaus en Twente. Goedkoop overnachten betekent voor ons dat u een schone nette kamer aantreft bij aankomst met dito sanitair en heerlijke warme douches.

Stalsuite | Bed & Breakfast Geitebos

Stalsuite

Stalkamer | Bed & Breakfast Geitebos

Stalkamer

Deelkamer | Bed & Breakfast Geitebos

Deelkamer


Overnachten bij Bed & Breakfast Geitebos

Overnachten bij Bed & Breakfast Geitebos kan al vanaf € 17,- in 1 van de deelkamers of stalkamer wilt u liever wat meer ruimte dan is de stalsuite misschien wat voor u. Let wel zorg voor een eigen slaapzak of dekbed deze zijn niet aanwezig in de stalkamers.

Wat maakt Bed & Breakfast Geitebos zo betaalbaar?

Eigenlijk is het heel simpel. We zijn ooit begonnen met de gedachte dat we wandelaars en fietsers een betaalbare overnachting willen bieden. Zij hebben vaal een dag lang gelopen of gefietst en dan is er niks beters om een keertje niet de tent op te hoeven zetten en gewoon heerlijk kunnen neerploffen op een lekker bed. De voeten en billen hebben hun rust immers meer dan genoeg verdient. Daarna even opfrissen onder een warme douche en dan genieten van een heerlijke avond op het platteland midden in de natuur. Daarom hebben we er voor gekozen om flexibele tarieven te hanteren en kunt u wanneer u dit wenst geheel self supporting bij Bed & Breakfast Geitebos overnachten. Zo kunt u gratis gebruik maken van onze keuken in de Deel voor het bereiden van uw eigen maaltijd of het koelhouden van een lekker biertje.

Zoals u hierboven heeft gelezen biedt Bed & Breakfast Geitebos eenvoudige nette kamers aan met prima extra voorzieningen. Aan u de vrijheid om de overnachting te kiezen die past bij uw wens. Veel plezier bij het kiezen van uw kamer en het plannen van uw overnachting bij Bed & Breakfast Geitebos. We zien uw reservering graag tegemoet.

Comments are closed.